Degustacije & ogledi

Vinski hram odpira svoja vrata posameznikom in skupinam, ki si želijo popolnega odklopa od napetega delovnega utripa v zasanjanost in mir večtisočletne strastne tradicije in ljubezni do vina.

Za vas pripravljamo nepozabna vinska doživetja, ki jih prilagodimo vašim zahtevam in pričakovanjem. V Vinskem hramu vam v sodelovanju z lokalnimi kmetijami, vinogradniki, partnerskimi restavracijami, oljarji, čokoladnicami in slaščičarji poleg domačih mesnih dobrot, kruha in sirov postrežemo od piščančje obare do več hodnega menija, harmonično izpopolnjenega z izbranimi vini bogate zbirke Ptujske kleti.

Razvajanje se lahko nadaljuje v kateri izmed naših partnerskih restavracij v mestu ali celo v primežu pristne domačnosti in čudovitih vinogradniških kulis na kmečkem turizmu katerega izmed naših vinogradnikov.

Oddajte povpraševanje

Najem dvorane

Vinski hram lahko najamete za konference, posvete in druge dogodke. Prostor je opremljen s projektorjem in lahko sprejme do 50 gostov.

Po končanem delu vas z veseljem popeljemo na pot spoznavanja bogate zbirke vin najstarejše vinske kleti na Slovenskem, ki ga obogatimo z gastronomskim doživetjem v Vinskem hramu, v kateri izmed naših partnerskih restavracij ali v pristnem objemu kmečkih turizmov naših vinogradnikov.

Oddajte povpraševanje

Rezervacije

Ogledi so možni od ponedeljka do sobote med 9. in 17. uro. Nedeljski obiski so možni za skupine z več kot 50 osebami.
Da se boste v objemu naše kleti počutili najbolje in se boste svojega obiska z veseljem še dolgo spominjali, vas prosimo, da nam svojo prihod najavite vsaj dva delovna dni vnaprej. Tako bomo imeli dovolj časa, da vam zagotovimo nepozabno doživetje.

ZAPRTO imamo 1. januarja, 1. maja, 1. novembra in 25. decembra.

Za informacije in rezervacije oddajte povpraševanje na spodnji povezavi. Za dodatne informacije se lahko obrnete na Ksenjo Arbeiter na 02 787 98 35 ali ksenja.arbeiter@ptujska-klet.si.

POMEMBNO: Odpoved rezerviranega ogleda je možna 2 dni pred prihodom telefonsko ali pisno po elektronski pošti.

Oddajte povpraševanje

Izdelava spletne strani: DigiTalk